Αμόκ έπαθε υπάλληλος αρτοποιείου στη Λεμεσό: Ο «πελάτης» δεν μπήκε ούτε για τσουρέκια ούτε για φλαούνες αλλά…

Αμόκ έπαθε υπάλληλος αρτοποιείου στη Λεμεσό: Ο «πελάτης» δεν μπήκε ούτε για τσουρέκια ούτε για φλαούνες αλλά…

Στην σκηνή κλήθηκε η αστυνομία, όπου μέλη της δύναμης διεξάγουν έρευνες για εντοπισμού του δράστη, ενώ η υπάλληλος προσπαθεί να συνέλθει από αυτό που της συνέβη.

Ληστεία με το «καλημέρα» στη Λεμεσό σε αρτοποιείο επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, άγνωστος άνδρας υπό την απειλή μαχαιριού ζήτησε από την υπάλληλο να ανοίξει την ταμειακή μηχανή και να του δώσει τα χρήματα που είχε μέσα.

Υπό το φόβο η υπάλληλος άκουσε την εντολή του και αφού του έδωσε τα χρήματα, ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Στην σκηνή έφθασαν  μέλη της αστυνομικής δύναμης, όπου διεξάγουν έρευνες μέχρι και αυτή την ώρα.

Το ύψος του χρηματικού ποσού που εκλάπη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE