Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση- Ίσως η πιο κρύα νύχτα της χρονιάς

Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση- Ίσως η πιο κρύα νύχτα της χρονιάς

«Βουτιά» αναμένεται να κάνει η θερμοκρασία τις επόμενες ώρες, γεγονός που «ανάγκασε» το Τμήμα Μετεωρολογίας να εκδώσει την 9η για τη φετινή χρονιά προειδοποίησή του.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρόγνωση του καιρού, το βράδυ του Σαββάτου- ξημερώματα Κυριακής ίσως να είναι και το ψυχρότερο της φετινής χρονιάς, καθώς θα παρατηρηθούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε το Σάββατο 8/2 , στις 16:00, κίτρινη προειδοποίηση εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας, που ισχύει από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 8 το πρωί της Κυριακής.

Όπως αναφέρεται, η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται να πέσει γύρω στους μείον 9 βαθμούς κελσίου στα ψηλότερα ορεινά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE