«Καμαρώστε» μία μάνα: Έκαψε το παιδί της χρησιμοποιώντας βενζίνη!

«Καμαρώστε» μία μάνα: Έκαψε το παιδί της χρησιμοποιώντας βενζίνη!

Το παιδί ευτυχώς επέζησε αλλά φέρει εγκαύματα σε όλο του το σώμα και το πρόσωπο και νοσηλεύεται εδώ και τρεις ημέρες σε νοσοκομείο των ΗΠΑ. Το περιστατικό έγινε γνωστό αφού οι γείτονας δεν άντεξαν με αυτά που έβλεπαν και κατήγγειλαν τη μάνα στην αστυνομία.

Η 27χρονη Πόρσε Λατρίκ Ράιτ, 27χρονη μητέρα ενός κοριτσιού 7 ετών, συνελήφθη στην Καλιφόρνια, με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έριξε βενζίνη στο 7χρονο παιδί της και στη συνέχεια το άναψε!

Την κλήση στην αστυνομία, έκανε ένας γείτονας, ο οποίος παρατήρησε τα σημάδια που έφερε το άτυχο παιδάκι σε όλο του το κορμάκι και το πρόσωπο. Η μικρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εδώ και 3 μέρες και αναμένεται να επιζήσει.

Οι γείτονες είχαν ακούσει συχνά φωνές της Ράιτ προς το παιδί της, ανέφεραν οι γείτονες.

Όπως έγινε γνωστό από την έρευνα, η Ράιτ, στο παρελθόν, έχει κατηγορηθεί για βιαιοπραγία, ενδοοικογενειακή βία και πορνεία, ενώ αυτή τη φορά αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορεί να της επιφέρουν και ισόβια κάθειρξη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE