Πηλακούτας: «Δεν ήταν στο πρόγραμμα…» – Τι είπε για τον τραυματία Λόρια

Πηλακούτας: «Δεν ήταν στο πρόγραμμα…» – Τι είπε για τον τραυματία Λόρια

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στη Cytavision μετά την ήττα από την Ανόρθωση στο Μακάρειο Στάδιο.

Για το παιχνίδι: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε με αποτέλεσμα να το πληρώσουμε. Είχαμε και μία άτυχη στιγμή στην προθέρμανση με τον Λόρια να δέχεται την μπάλα στο πρόσωπο και αποδείχθηκε πόσο σοβαρό ήταν το κτύπημα στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, δεν ήταν ικανή η προστατευτική μάσκα να τον προστατεύσει. Δεχθήκαμε γκολ από άτυχη στιγμή. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν σκοράραμε. Στην προσπάθειά μας να ισοφαρίσουμε δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Ήρθε το 2-1, όμως δεν ήταν αρκετό. Είναι μία ήττα εκτός προγράμματος. Υπήρχαν οι απουσίες, η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Όπως είπε και ο προπονητής πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο για να επανέρχεσαι και θέλουμε τον κόσμο να παραμείνει στο πλευρό μας».

Για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Λόρια: «Θα δούμε. Δέχθηκε μια αγκωνιά στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ που έμεινε ατιμώρητη. Προσπάθησε να αγωνιστεί, όμως φάνηκε ότι ήταν πολύ σοβαρή η ζημιά. Πολύ πιθανόν να επιστρέψει ο Οκριασβίλι και οι τιμωρημένοι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE