Κετσπάγια: «Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό…»

Κετσπάγια: «Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό…»

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο Στάδιο, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη, ανέφερε τα εξής: 

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον Πάμπο. Πήραμε αυτό που αξίζαμε, δεν ήμασταν καθόλου καλοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Βλέπουμε τη συνέχεια. Δεν ήταν εύκολο με τα συνεχόμενα παιχνίδια, τώρα θα έχουμε ολόκληρη εβδομάδα μπροστά μας να συνέλθουμε και να ξεκουραστούμε. Είμαστε στην πρώτη θέση και θέλουμε να παραμείνουμε».

Για τις απουσίες: «Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Αυτοί που έχουμε είναι παίκτες της ομάδας. Μπορούσαμε και να μη χάσουμε, μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Όταν χάνεις δεν υπάρχουν δικαιολογίες, με αυτούς τους παίκτες είμαστε στην κορυφή. Παίξαμε 6-7 παιχνίδια σε δύο εβδομάδες. Δεν είναι εύκολο, είχαμε ένα ντέρμπι και είδατε τι έγινε. Δεν ήταν εύκολο για μας μέσα σε τρεις μέρες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.