Απαντά στον Σιζόπουλο ο Παπαδάκης: «Στόχο έχει να με πλήξει προσωπικά και πολιτικά»

Απαντά στον Σιζόπουλο ο Παπαδάκης: «Στόχο έχει να με πλήξει προσωπικά και πολιτικά»

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα που ξεκίνησε στην ΕΔΕΚ.

Ο Δημήτρης Παπαδάκης απάντησε μέσω ανακοίνωσης στις αναφορές Σιζόπουλου. Τον καλεί μάλιστα να αποσύρει τις καταγγελίες και να μην επιχειρει να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Διαβάστε αναλυτικά: 

Με λύπη μου, διαπιστώνω ότι παρά την έκκληση μου, προς τον κ. Σιζόπουλο, να αποσύρει τις καταγγελίες του και να προχωρήσουμε με όλους τους συναγωνιστές, για την αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ, ο ίδιος με τη σημερινή (Σάββατο 8/2) δήλωσή του, κλιμακώνει την ένταση, συνεχίζοντας την δυσφήμιση  και την συκοφαντία, αφήνοντας αιχμές και σκιές γύρω από το πρόσωπό μου, με στόχο να με πλήξει προσωπικά και πολιτικά.
 
Ισχυρίζεται ότι με πράξεις μου αφήνω την ΕΔΕΚ εκτεθειμένη, απέναντι στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, όμως, είναι ο ίδιος που, ακόμα και σήμερα, με καλεί  να προβώ σε τέτοιες ενέργειες.
 
Θα καλέσω για πολλοστή φορά τον κ. Σιζόπουλο να αναλάβει τις ευθύνες του και να αποσύρει άμεσα τις καταγγελίες εις βάρος μου, αντί να ρίχνει λάσπη, να αφήνει υπονοούμενα και να επιχειρεί να δημιουργεί εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE