KYΠΡΟΣ: Θρήνος για τον personal trainer που 'εφυγε' τόσο απροσδόκητα από τη ζωή

KYΠΡΟΣ: Θρήνος για τον personal trainer που 'εφυγε' τόσο απροσδόκητα από τη ζωή

Στα μαύρα ντύθηκαν οι κάτοικοι των Λευκάρων. Ένα ξεχωριστό και πολύ αγαπητό πλάσμα της περιοχής "έφυγε" τόσο απροσδόκητα από τη ζωή. 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Πρόκειται για τον Νεόφυτο Ανδρέου ιδιοκτήτη του "Decathlon Gym" στη Λεμεσό και personal trainer. Ο Νεόφυτος διαγνώστηκε με καρκίνο σε πολύ προχωρημένο στάδιο, όταν επισκέφθηκε γιατρό για να ελέγξει ελιά στο σώμα του, που είχε εμφανίσει ένα κουβαράκι. 

Κανείς από τους συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς του δεν μπορεί να πιστέψει ότι μόλις μέσα σε μερικές μέρες ο Νεόφυτος τους έφυγε από τη ζωή -την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου- σε ηλικία 48 ετών.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 09 Φεβρουαρίου από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Λεύκαρα στις 15:00. 

Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Ήταν ένας καλοσυνάτος και αξιαγάπητος νέος και βαθιά θρησκευόμενος. 

Με ένα βίντεο και μερικά λόγια στα Social Media φίλοι του τον αποχαιρετούν για το μεγάλο ταξίδι. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE