Οι Ουόριορς έβαλαν τον Κόμπι στο logo του ΝΒΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι Ουόριορς έβαλαν τον Κόμπι στο logo του ΝΒΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ τίμησε τον Κόμπι Μπράιαντ, κάνοντας αυτό που έχει ζητήσει εκατομμύρια κόσμου.

Εκατομμύρια υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί, ώστε το λογότυπο του ΝΒΑ να αλλάξει και να πάρει την μορφή του «Black Mamba», προκειμένου να τιμηθεί έτσι, μετά το θάνατό του.

Κι ενώ το ΝΒΑ δεν έχει ανακοινώσει κάτι, οι Ουόριορς έκαναν αυτό που ζητά πολύς κόσμος.

Οι «πολεμιστές», για χάρη του αγώνα τους με τους Λέικερς που έδωσαν, έβαλαν στα μπλουζάκια τους τον Κόμπι στο λογότυπο της κορυφαίας λίγκας.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE