Ανακοίνωση από την Ιερά Αρχιεπισκοπή αναφέρει ότι "ο Μακαριώτατος, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καταρχάς την παρά Κυρίου ενίσχυση στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι ταχυδρομικές υπηρεσίες στη διακίνηση τής αλληλογραφίας και των υπόλοιπων δεμάτων προς εξυπηρέτηση όλων των πολιτών".
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην εξυπηρέτηση, της οποίας έτυχε κατά την παραμονή του σε κλινική των ΗΠΑ, ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η σωστή, προσηνής και ευγενική συμπεριφορά των υπαλλήλων προς τους εκάστοτε πελάτες, οι οποίοι «δίδοντας τον καλύτερο εαυτό τους, προβάλλουν τόσο την υπηρεσία τους όσο και το όλο σύστημα λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού της χώρας τους».
Υπεύθυνος του Επαρχιακού Ταχυδρομείου Λευκωσίας, ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για τις πατρικές νουθεσίες του αλλά και για την παρουσία του στα Κυπριακά Ταχυδρομεία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά την επιστροφή του από την Αμερική.
Στη συνέχεια, όλοι οι παρευρισκόμενοι προσκύνησαν την ιερή εικόνα τού Αγίου Ζήνωνος και πήραν αγιασμό. Ακολούθησε δεξίωση.
Παρόντες ανάμεσα σε άλλους ήταν ο Διευθυντής τού Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, τα στελέχη και υπάλληλοι της υπηρεσίας καθώς και πολίτες που εκείνη την ώρα εξυπηρετούνταν από το ταχυδρομείο.
Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος στο Επαρχιακό Ταχυδρομείο Λευκωσίας,

Αγιασμό στο Επαρχιακό Ταχυδρομείο Λευκωσίας, στην οδό Προδρόμου, με την ευκαιρία της μνήμης του προστάτου των ταχυδρόμων, Αγίου Ζήνωνος του Ταχυδρόμου, τέλεσε την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ο ΙΙ, ο οποίος επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά του μετά την εγχείριση στην οποία υπεβλήθη στις ΗΠΑ για αντιμετώπιση καρκινικών όγκων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θρίλερ με γυναίκα στη Λεμεσό: Κλείστηκε μέσα στο σπίτι της και απειλεί να κάνει κακό - Τι συνέβη
Ο Άγιος Βασίλης «μετακόμισε» φέτος «στο χωριό του Γαλατά» - Που θα στηθεί και τι θα προσφέρει
ΤΖΟΚΕΡ: Ξεπέρασε τα 3 εκατ. ευρώ το ποσό της επόμενης κλήρωσης – Κάποιος έβαλε στην τσέπη του 100 χιλιάδες
Φόνος στα Κονιά: Ραγδαίες εξελίξεις - Τυχαία τελικά η συνάντηση του Αλέξανδρου και του 58χρονου έξω από το περίπτερο
Οι πόλεις με το χειρότερο μποτιλιάρισμα στον κόσμο - Σε ποια θέση είναι η Λευκωσία
Νεκρή άστεγη στην Πάφο: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου – Θα στείλουν DNA στο εξωτερικό

