Σε άσχημη κατάσταση ο Πελέ – «Ντρέπεται, δεν θέλει να βγει έξω, ούτε να τον βλέπουν»

Σε άσχημη κατάσταση ο Πελέ – «Ντρέπεται, δεν θέλει να βγει έξω, ούτε να τον βλέπουν»

Σημάδια κατάθλιψης εμφανίζει ο ζωντανός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Σημάδια κατάθλιψης εμφανίζει ο ζωντανός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που παρουσιάζει, σε βαθμό που να μην βγαίνει εκτός σπιτιού επειδή δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια. Για την κατάσταση του βραζιλιάνου «μάγου» της μπάλας ενημέρωσε ο γιος του, Εντίνιο, σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε την Δευτέρα (10/02) στον Τύπο της «χώρας του καφέ».

Ο Πελέ, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ποτέ το άθλημα και που τον ερχόμενο Οκτώβριο θα κλείσει τα 80 του χρόνια, εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα με το ισχίο του και τώρα χρειάζεται υποστήριξη στο περπάτημά του. Σε πολλές από τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του, άλλωστε, κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο.

«Είναι αρκετά “εύθραυστος”. Του έγινε επέμβαση στο ισχίο, αλλά δεν είχε επαρκή ή, έστω, ιδανική αποκατάσταση», δήλωσε ο Εντίνιο στον τηλεοπτικό σταθμό «Globo» και πρόσθεσε: «Έτσι έχει αυτό το πρόβλημα με την κινητικότητα και του έχει προκαλέσει ένα είδος κατάθλιψης. Φανταστείτε, ότι είναι ο “Βασιλιάς”, ήταν πάντα τόσο επιβλητικός και σήμερα δεν μπορεί να περπατήσει σωστά. Ντρέπεται, δεν θέλει να βγει έξω, ούτε να τον βλέπουν, ή να κάνει πρακτικά κάτι που να περιλαμβάνει την έξοδό του από το σπίτι». Ο Εντίνιο κατέληξε: «Είναι σαν κοιμισμένος, απομονωμένος».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE