ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψη για τον ρεφ στο Ομόνοια-Εθνικός: «Άλλα του είπαν βοηθοί και τέταρτος όμως το πήρε πάνω του»!

Αποκάλυψη για τον ρεφ στο Ομόνοια-Εθνικός: «Άλλα του είπαν βοηθοί και τέταρτος όμως το πήρε πάνω του»!

Ο αναλυτής επίμαχων φάσεων του ΡΙΚ, Γιάννης Κυπριανίδης αποκάλυψε τι είπαν οι βοηθοί και ο τέταρτος στον ρεφ, Κωνσταντίνο Φελλά στην επίμαχη φάση με την κίτρινη στον Κορρέα.

Μεγάλη συζήτηση σήκωσε η διαιτησία για ακόμη μια αγωνιστική. Στον αγώνα της Ομόνοιας οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι στο τέλος αλλά και για μια κόκκινη που δεν έδειξε σε αμυντικό του Εθνικού στο 13′.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο κ. Κυπριανίδης στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα», οι βοηθοί και ο τέταρτος του αγώνα του είπαν ότι ο Ντάρμπισαιαρ βρισκόταν σε καθαρή θέση επίτευξης τέρματος και ότι έπρεπε να δείξει κόκκινη όμως ο Φελλάς πήρε την απόφαση πάνω του.

Τι είπε:

«Ζητά κόκκινη στον Κορρέα η Ομόνοια. Ο Ντάρμπισαϊρ βγαίνει σε προφανή επίθεση για γκολ και ανατράπηκε από τον Κορρέα. Υπήρχε πέντε μέτρα απόστασης από τον τερματοφύλακα κι αν τον περνούσε θα ήταν προφανείς επίτευξης ευκαιρία για γκολ. Έχω σίγουρες πληροφορίες, ότι του το φώναξαν από την ενδοεπικοινωνία. Του είπαν χαρακτηριστικά την λέξη DOGSO, που σημαίνει σε καθαρή θέση για επίτευξη τέρματος.Του το είπαν οι βοηθοί και ο τέταρτος όμως πήρε πάνω του την φάση. Λανθασμένη απόφαση, έπρεπε να αποβληθεί ο αμυντικός του Εθνικού.

».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top