Δήμος Πέγειας: Δύο εκατομμύρια το πλεόνασμα για το 2019

Δήμος Πέγειας: Δύο εκατομμύρια το πλεόνασμα για το 2019

Σταθεροποιήθηκαν τα οικονομικά του Δήμου Πέγειας σημειώνοντας ένα πολύ σημαντικό πλεόνασμα το 2019 της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πέγειας Μαρίνο Λάμπρου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Λάμπρου εκτίμησε πως η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν ωφελεί τον Δήμο Πέγειας αλλά ούτε και τους δημότες της.Χαρακτήρισε δύσκολο το έτος 2019, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συζητήσεις που έγιναν για το θέμα της τοπικής μεταρρύθμισης.

Ακολούθως ο κ. Λάμπρου αναφέρθηκε στο τοπικό σχέδιο, σημειώνοντας πως ο Δήμος Πέγειας πήρε παράταση ενός μηνός,  ώστε να γίνουν περαιτέρω συζητήσεις και για να εκφράσει και τις προτάσεις της η τοπική αρχή. Ο κ. Λάμπρου χαρακτήρισε πολύ σοβαρό το θέμα του τοπικού σχεδίου, αφού , όπως ανέφερε, αυτό αποτελεί τον  σχεδιασμό της Πέγειας για τα επόμενα 20 έτη, είναι η ένταξη σε οικιστικές βάσεις, σημειώνοντας πως από το 2005  είναι, που δεν έχει γίνει οτιδήποτε στην Πέγεια.

Ο Δήμαρχος Πέγειας αναφέρθηκε και στη συνάντηση του στην Δρούσια με τον Υπουργό Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστα Καδή, σημειώνοντας πως συζήτησαν για το θέμα της κατασκευής του παραλιακού πεζόδρομου σε όλο το τμήμα του Natura. Ήδη, συνέχισε, η τοπική αρχή έχει λάβει την έγκριση από το Τμήμα Δασών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.