Νέα πρόσωπα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου

Νέα πρόσωπα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου

Νέα πρόσωπα απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου λόγω αφυπηρέτησης στελεχών της βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, στο Διοικητικό Συμβούλιο εντάσσονται οι νέοι Γενικοί Διευθυντές των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου και Eurolife, κ.κ. Κώστας Κώστα και Αβραάμ Πεκρής αντίστοιχα, ενώ Αντιπρόεδρος του Κλάδου Ζωής ορίστηκε ο κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος του ΣΑΕΚ, Ανδρέας Στυλιανού, συνεχάρη τα νέα μέλη και τα προέτρεψε να εργαστούν συλλογικά για την επίτευξη των στόχων του Συνδέσμου και της ασφαλιστικής αγοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE