ΠΑΦΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Στη μάχη για το μεροκάματο - Τραυματίστηκε σοβαρά κατεβάζοντας φορτίο από πατάρι

ΠΑΦΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Στη μάχη για το μεροκάματο - Τραυματίστηκε σοβαρά κατεβάζοντας φορτίο από πατάρι

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 11/02, σε βιομηχανική περιοχή στην Μεσόγη της Πάφου.

Ένας 57χρονος στεκόταν στις περόνες ανυψωτικού οχήματος, που χειριζόταν συνάδελφος του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων περίπου.

Από τη πτώση, ο 57χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολλαπλά κατάγματα βάσης κρανίου, επισκληρίδιο αιμάτωμα, κατάγματα θωρακικής και οσφυϊκής χώρας, καθώς επίσης κατάγματα πλευρών.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο 57χρονος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Στη σκηνή μετέβησαν από τη πρώτη στιγμή μέλη της Αστυνομίας καθώς και του Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας για εξετάσεις.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα στην Πάφο - 57χρονος έπεσε στο κενό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE