Τόσο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ήταν ο Κόρε που έμεινε χωρίς σπίτι στη Νορβηγία!

Τόσο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ήταν ο Κόρε που έμεινε χωρίς σπίτι στη Νορβηγία!

Μιλώντας στην νορβηγική σελίδα vg.no ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν αποκάλυψε ότι πούλησε και το σπίτι του στη Νορβηγία ενώ δεν πρόλαβε να πιει έναν καφέ με Μπεργκ στη Λευκωσία!

Τι είπε:

Για τον τεχνικό της Ομόνοιας, Μπεργκ και είπε: «Δεν μπόρεσα να πιω ούτε έναν καφέ με τον Χένινγκ Μπεργκ στη Λευκωσία»

Μάλιστα είπε στην vg.no ότι πούλησε το σπίτι του στο Τρόντχαιμ και έχει μόνο ένα σπίτι στην Ισπανία, οπότε θα μετακομίσει εκεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE