ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σχεδίου Επιβράβευσης ourlife

Σχεδίου Επιβράβευσης ourlife

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, στην παρουσία δημοσιογράφων και εκπροσώπων των ΜΜΕ, η δημοσιογραφική διάσκεψη της Eurolife για την παρουσίαση του Σχεδίου Επιβράβευσης ourlife.

Αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της και επενδύοντας στη μακρόχρονη, σχέση που δημιουργείται, η Eurolife, παρουσίασε το μοναδικό Σχέδιο Επιβράβευσης ourlife.

Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό και το τόνισε στην ομιλία του ο Λούης Ποχάνης, Εκτελεστικός Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Εργασιών του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου είναι πως “Το Σχέδιο ourlife είναι ένα πρωτοποριακό Σχέδιο που ανταμείβει τους πελάτες μας με πρακτικά οφέλη που πολλαπλασιάζουν την αξία της ασφάλισής τους”.

Στην συνέχεια, στην παρουσίαση του ο κ. Αβραάμ Πεκρής, Γενικός Διευθυντής της Eurolife, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα απλό αλλά καινοτόμο Σχέδιο Επιβράβευσης, χωρίς κάρτα, χωρίς βαθμούς, χωρίς υπολογισμούς. Με βάση τα χρόνια συνεργασίας και επιπρόσθετα κριτήρια ένταξης, ανταμείβει τους πελάτες, προσφέροντας τους: δωρεάν συμμετοχή στον Ψηφιακό Σύμβουλο Υγείας “Medical Advisor”, δωρεάν καλύψεις σε επιπρόσθετα ωφελήματα, δωρεάν Αιματολογική Εξέταση και μειωμένα ασφάλιστρα σε επιπρόσθετα ωφελήματα.

Ο κ. Πεκρής κατέληξε ότι «μαζί μας, οι πελάτες μας νιώθουν όπως τους αρμόζει: Προνομιούχοι και στο επίκεντρο της προσοχής μας.»
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες για το ourlife, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurolife.com.cy

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top