Φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κύπρου επί της Ρουμανίας

Φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κύπρου επί της Ρουμανίας

Η Εθνική μας ομάδα Παίδων U16 νίκησε με 1-0 σε φιλικό αγώνα τη Ρουμανία. Ο αγώνας έγινε στο Στάδιο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι.

Το τέρμα που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα πέτυχε στο 16′ ο Δημήτρης Σπυριδάκης.

Κύπρος και Ρουμανία θα δώσουν και δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη, στις 14:30, επίσης στο Παραλίμνι.

Ηλικιακά, πρόκειται για την ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στην τελική φάση του EURO 17 2021 που θα γίνει στην Κύπρο το Μάιο του 2021. Από την στιγμή που η Εθνική μας θα αγωνιστεί στην τελική φάση χωρίς προκριματικά ως διοργανώτρια χώρα, θα προετοιμαστεί για τη μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής σε τελική φάση μέσω φιλικών αγώνων που θα γίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Την ευθύνη της ομάδας στα δύο φιλικά έχει ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Σάββας Δαμιανού.

Κύπρος (Σ. Δαμιανού): Θεόδωρος Κουτσού, Στυλιανός Βρόντης, Ανδρέας Ευαγγέλου, Κωνσταντίνος Βενιζέλου, Κωνσταντίνος Παττίχης, Ανδρέας Σάββα, Γιώργος Λουκά, Δημήτρης Σπυριδάκης, Ανδρέας Αθανασίου, Τίτος Προκοπίου, Σέργιος Φενερίδης

Αναπληρωματικοί: Νικόλας Κυριακίδης, Γιώργος Χριστοφόρου, Παντελής Γαβριήλ, Ορθόδοξος Ορθοδόξου, Νικόλας Λάμπρου, Παναγιώτης Κυλίλης, Μάριος Βαλιαντής, Θεμιστοκλής Θεμιστοκλέους, Σωτήρης Φώτη

Πηγή: www.cfa.com.cy
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE