Φαίη Σκορδά: Είναι ξανά ερωτευμένη! Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Φαίη Σκορδά: Είναι ξανά ερωτευμένη! Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Σελίδα στη ζωή της φαίνεται να έχει γυρίσει η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 σύμφωνα με το περιοδικό “Hello” είναι ερωτευμένη και βρίσκεται σε σχέση εδώ και ένα χρόνο με γοητευτικό άντρα.

Η Φαίη Σκορδά όπως αναφέρει το εξώφυλλο δεν είναι πια μόνη και ο νέος της σύντροφος στέκεται διακριτικά στο πλευρό της.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα το “Hello” δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, το εξώφυλλο του νέου τεύχους, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 12/2 με κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE