ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και ανακοίνωση για Κωστή

ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και ανακοίνωση για Κωστή

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα για τον Ιωάννη Κωστή…

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ιωάννη Κωστή ο οποίος ψηφίστηκε στις βραβεύσεις της Κυπριακής Ολυμπιακής επιτροπής ως ο καλυτερος έφηβος στα ομαδικά αθλήματα για το 2019.

Ο Ιωάννης προέρχεται από τις ακαδημίες του σωματείου μας και είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του νησιού μας.

Η επόμενη ποδοσφαιρική περίοδος θα τον βρει στον Ολυμπιακό Πειραιώς καθώς κέρδισε την μεταγραφή του πριν από λίγους μήνες.

Ευχόμαστε στον Ιωάννη να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους με πολλές επιτυχίες στην καριέρα του»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.