Επιστολή ΑΕΛ στην ΚΟΠ για την κάθοδο ξένων διαιτητών – Τι ΖΗΤΑΝΕ

Επιστολή ΑΕΛ στην ΚΟΠ για την κάθοδο ξένων διαιτητών – Τι ΖΗΤΑΝΕ

Καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (11-02-2020) στην εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή «Capital Sports» ήταν το μέλος της ΚΟΠ ο Γιώργος Φαντάρος.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Φαντάρος αποκάλυψε επιστολή της διοίκησης της ΑΕΛ ποδόσφαιρο Λτδ προ μερικών ωρών, στην ΚΟΠ, όπου ζητάει όπως τα έξοδα για την κάθοδο ξένων διαιτητών να καλύπτονται εξ ολοκλήρου από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Φαντάρος περίπου το κόστος για κάθε παιχνίδι για να διαιτητεύσουν ξένοι διαιτητές είναι 10 χιλιάδες ευρώ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE