Παιχνίδι για το κυπριακό απειλεί το Candy Crush και επικρίνει τον Αναστασιάδη!

Παιχνίδι για το κυπριακό απειλεί το Candy Crush και επικρίνει τον Αναστασιάδη!

Σε ηλεκτρονικό παιχνίδι μετέτρεψε δημοσιογράφος στα κατεχόμενα τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό δηλώνοντας ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να διασκεδάσει τους ανθρώπους που βαρέθηκαν το κυπριακό πρόβλημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Μιλλιέτ, στο παιχνίδι το οποίο αποκαλείται «Cyprus Players» (www.cyprusplayers.com) του δημοσιογράφου Ναζμί Πινάρ, οι παίχτες προσπαθούν χρησιμοποιώντας το πλήκτρο `κενό` να κάνουν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Όταν το πετύχουν κερδίζουν δέκα βαθμούς, ενώ όταν φτάσουν στους 100 βαθμούς οι δύο ηγέτες βγαίνουν ενώπιον του λαού και ανακοινώνουν την λύση.

Το παιχνίδι που ουσιαστικά επικρίνει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, άρεσε και στον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Έρογλου ο οποίος δήλωσε ότι "έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, εκείνοι που το σκέφτηκαν έδειξαν ποια είναι η πλευρά που εγκατέλειψε τις διαπραγματεύσεις".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE