Νέο κρούσμα ντόπινγκ

Νέο κρούσμα ντόπινγκ

Άρση βαρών: Ένα νέο κρούσμα ντόπινγκ έρχεται να ταλαιπωρήσει το πολύπαθο σπορ.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η διεθνής ομοσπονδία «το πρώτο δείγμα που είχε ληφθεί από τον Γιώργο Μαρκούλα φανέρωσε μία ανεπιθύμητη εύρεση, την Μεθυλοτεστοστερόνη (S1.1A Εξωγενής AAS)».

Σύμφωνα με τα παραπάνω, ο 38χρονος σήμερα αθλητής «αποκλείεται προσωρινά ενόψει πιθανής παραβίασης του κανόνα κατά του ντόπινγκ».

Ο αρσιβαρίστας μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και μάλιστα ήταν 4ος στην κατηγορία των 85 κιλών.

Αν και είχε αποσυρθεί, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και βρισκόταν σε διαδικασία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στην κατηγορία των 96 κιλών.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Τουρκική πρωτεύουσα θα βρίσκεται σήμερα, η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, η οποία σε συνέχεια της προπαρασκευαστικής αποστολής την οποία διεξάγει, θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας. Η κα Ντι Κάρλο, η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στην Ελληνική Πρωτεύουσα, αναμένεται να μεταφέρει ουσιαστικά τις ιδέες τις οποίες κατέθεσε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενώπιων της, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν, στη Λευκωσία.