ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣΙΑ –ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ο 39χρονος φέρεται να πρόσφερε 10.000 στον παίκτη που απάντησε «ας κερδίσει ο καλύτερος»

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣΙΑ –ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ο 39χρονος φέρεται να πρόσφερε 10.000 στον παίκτη που απάντησε «ας κερδίσει ο καλύτερος»

Πλήρης επιβεβαίωση των πληροφοριών που μετέδωσε το ThemaOnline την Τρίτη (11/02) σε σχέση με την μαρτυρία που οδήγησε την Αστυνομία σε σύλληψη του πρόεδρου της Αγίας Νάπας Δημήτρη Μασιά και του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Του Ανδέα Χρίστου

Όπως ανέφερε μέλος της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Αρχηγείου που χειρίζεται την υπόθεση, ποδοσφαιριστής του Οθέλλου δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Μασιά στις 3 Φεβρουαρίου και διευθέτησαν συνάντηση.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, ο παίκτης αρνήθηκε λέγοντας στον Δημήτρη Μασιά «ας κερδίσει ο καλύτερος».
Τότε, ο Μασιάς φέρεται να του απάντησε ότι από τη στιγμή που αρνείται, θα επικοινωνήσει ο ίδιος με τον διαιτητή γα να καθορίσει το αποτέλεσμα υπέρ της Αγίας Νάπας.

Τις επόμενες ημέρες ο Μασιάς, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, επικοινώνησε και με άλλους παίκτες του Οθέλλου για να τους επηρεάσει. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, έχει ως ατζέντη τον Μασιά.

Ο ανακριτής του ΤΑΕ Αρχηγείου εξεταζόμενος από δικηγόρο του ενός εκ των δυο υπόπτων ανέφερε ότι η μαρτυρία προέρχεται από τον πρόεδρο του Οθέλλου και λήφθηκε στις 9 Φεβρουαρίου. Πρόσθεσε, μετά από ερώτηση, ότι αυτή η μαρτυρία ενισχύεται από καταθέσεις άλλων προσώπων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE