Κόμπι Μπράιαντ: Πέθαναν ακαριαία με την κόρη του - Το πιστοποιητικό θανάτου στην δημοσιότητα

Κόμπι Μπράιαντ: Πέθαναν ακαριαία με την κόρη του - Το πιστοποιητικό θανάτου στην δημοσιότητα

Ενα τραγικό συμβάν που συγκλόνισε το Παγκόσμιο. Ο θάνατος του Κομπι Μπράιαντ και της κόρης του έφερε θλίψη οχι μονο στην οικογένεια του αλλά και σε όλο τον κόσμο που τον θαύμαζε.

 

Στη δημοσιότητα ήρθε το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα, οι οποίοι πέθαναν μετά από ατύχημα με ελικόπτερο στις 16 Ιανουαρίου στην Καλιφόρνια. “Διαμπερές τραύμα” η επίσημη αιτία θανάτου τους.

Ο θρυλικός σταρ του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, μπορεί να έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη όλο τον αθλητικό κόσμο, και όχι μόνο, αλλά τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του παραμένουν πολλά. Ο “Black Mamba” και η κόρη του κηδεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή (7/2) σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, αλλά τo FOX 11 έφερε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου τους, ρίχνοντας…. φως στην υπόθεση.

 

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE