Η Ελλάδα κατέβαλε τη δόση των 448 εκατομμυρίων ευρώ στο ΔΝΤ

Η Ελλάδα κατέβαλε τη δόση των 448 εκατομμυρίων ευρώ στο ΔΝΤ

Πιστή στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τους διεθνείς δανειστές της, η Ελλάδα προχώρησε στην καταβολή της δόσης ύψους 448 εκατομμυρίων ευρώ προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Την είδηση μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο υψηλά ιστάμενες πηγές του υπουργείου Οικονομικών.  Εξάλλου, αξιωματούχος της Ελληνικής κυβέρνησης ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το ποσό είχε συγκεντρωθεί εδώ και μερικές ημέρες.  Επεσήμανε παράλληλα ότι αυτή η αφαίμαξη της οικονομίας, να δίνουμε χωρίς να λαμβάνουμε, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

 Η ρευστότητα του Ελληνικού κράτους ενισχύθηκε από τη χθεσινή επιτυχημένη δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων του δημοσίου, από την οποία αντλήθηκαν ένα δισεκατομμύριο 138 εκατομμύρια ευρώ, υπερκαλύπτοντας κατά πολύ το ζητούμενο ποσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού ο ανασχηματισμός: Νέες αλλαγές στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις

Ιδού ο ανασχηματισμός: Νέες αλλαγές στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε όπως προβεί στις ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των μελών της Κυβέρνησης:

BEST OF TOTHEMAONLINE