Πήγαν με ταξί να κάνουν προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού (Φωτογραφίες)

Πήγαν με ταξί να κάνουν προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού (Φωτογραφίες)

Απρόσμενο εμπόδιο συνάντησε σήμερα η αποστολή του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στο Βελιγράδι, αφού απόψε δίνει αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του TOP 16 της Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα το πούλμαν που μετέφερε του «πράσινους» ακινητοποιήθηκε από την κίνηση, λόγω ενός τρακαρίσματος σε δρόμο της πόλης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα παίκτες και προπονητικό τιμ να μεταβούν με ταξί στη «Χάλα Πιονίρ» για να προπονηθούν. 

Ο αποψινός αγώνας αρχίζει στις 21:45.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE