Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Όπως χαρακτηριστικα δηλώνεται, «επικροτούμε την παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα η οποία ακολούθησε μετά από την άρνηση του κ. Σιζόπουλου να δώσει τα στοιχεία στην αστυνομία και την απόφαση του την οποία ανακοίνωσε δημόσια, σημειώνοντας ότι εμείς επιδιώξαμε με επιστολές μας προς τον Γενικό Εισαγγελέα και τον αρχηγό της Αστυνομίας για να κληθεί να καταθέσει».
Σημειώνεται επίσης ότι ο Δημήτρης Παπαδάκης ως Ευρωβουλευτής είναι αξιωματούχος της ΕΕ και τυγχάνει προστασίας αλλά και ελέγχου από τα αρμόδια θεσμικά όργανα της ΕΕ.
Εδώ σημειώνεται ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος, όπως και ο Γ.Γ. του κόμματος Μορφάκης Σολομωνίδης, δήλωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα επίσημο κάλεσμα για κατάθεση στοιχείων.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Γ.Γ. ΕΔΕΚ: Δεν έχουμε ενημερωθεί επίσημα για κατάθεση στοιχείων
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις