Η κυβέρνηση θα βρίσκεται δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο, διαβεβαιώνει ο ΥΠΟΙΚ

Η κυβέρνηση θα βρίσκεται δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο, διαβεβαιώνει ο ΥΠΟΙΚ

Τη διαβεβαίωση πως η κυβέρνηση πάντα θα βρίσκεται δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο, έδωσε ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης ύστερα από συνάντηση με την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

 
Ο κ. Πετρίδης συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12/2 με την εκτελεστική επιτροπή ΟΕΒ και συμμετείχε στη ακολούθως σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με το Διοικητικό της Συμβούλιο, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
 
Σε κοινές δηλώσεις με τον Πρόεδρο της ΟΕΒ Γιώργο Πέτρου, ο κ. Πετρίδης είπε ότι «ως Κυβέρνηση θα είμαστε πάντα δίπλα από τον επιχειρηματικό κόσμο, τον επιχειρηματικό κόσμο που δημιουργεί τις θέσεις εργασίες και τα εισοδήματα».
 
Όπως είπε, αποτελεί κοινή επισήμανση ότι η οικονομία είναι πιο ισορροπημένη με ικανοποιητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, «αλλά σίγουρα η οικονομία έχει και πολλές προκρίσεις».
 
Ο κ. Πετρίδης διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση θα είναι πάντα έτοιμη να εξετάσει θέματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο, είτε αφορούν φορολογίες, τα δημοσιονομικά είτε εργασιακά θέματα.
 
«Όλα αυτά παίζουν ρόλο στο να έχουμε ένα και υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον, ένα περιβάλλον που να δημιουργεί εισοδήματα για όλους, για εργοδότες και για εργαζόμενους», κατέληξε.
 
Στις δικές του δηλώσεις, ο κ. Πέτρου είπε πως η συζήτηση κάλυψε όλα τα θέματα που αφορούν την οικονομία, προσθέτοντας πως οι βιομήχανοι μετέφεραν στον ΥΠΟΙΚ τις ανησυχίες τους και ότι έμειναν ευχαριστημένοι από τις απαντήσεις που πήραν.
 
«Έχουμε επαναλάβει στον Υπουργό ότι η ΟΕΒ θα δουλεύει πάντοτε για τον κοινό στόχο που είναι ένα καλύτερο επίπεδο ζωής, καλύτερο τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και πρέπει να πω ότι έχουμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι με τις απαντήσεις που έχουμε πάρει», πρόσθεσε.
 
Καταλήγοντας, ο κ. Πέτρου διαβεβαίωσε πως η συνεργασία και οι επαφές της ΟΕΒ με τον κ. Πετρίδη θα συνεχιστούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.