Έντονος ο Φανούριος: «Με Γιώργο Νικολάου δεν κερδίζουμε, είναι ανεπιθύμητος – Έτσι θέλει, έτσι κάνει…»

Έντονος ο Φανούριος: «Με Γιώργο Νικολάου δεν κερδίζουμε, είναι ανεπιθύμητος – Έτσι θέλει, έτσι κάνει…»

Μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο και την ήττα του Απόλλωνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στην Cablenet.

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου έδωσε συγχαρητήρια στην Πάφο και εξέφρασε έντονα παράπονα για την διαιτησία ενώ αναφέρθηκε και σε περιστατικό στην φυσούνα χωρίς να αποκαλύψει τι έγινε.

Τι είπε:

«Συγχαρητήρια στην Πάφο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είδε ολόκληρη η ποδοσφαιρική Κύπρος γιατί έχουν αδειάσει τα γήπεδα. Δεν υπάρχουν άλλοθι, όταν χάνεις φταις εσύ. Αλλά απ’ εκεί και πέρα είδαμε μια από τις βασικές αιτίες που έρχονται ξένοι διαιτητές. Λέχθηκαν και πολλά στη φυσούνα για εκδίκηση και άλλα. Θα το δούμε με το συμβούλιο. Υπάρχει πολύ θράσος. Αυτό που είδαμε ήταν καταστρατήγηση κανονισμών. Έτσι θέλει, έτσι κάνει ο κ. Νικολάου. Μπράβο του! Είναι ανεπιθύμητος πλέον, είναι απίστευτο πράγμα»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.