Γενεθλίου: «Η ομάδα έδειξε αντίδραση – Αυτό που ζητάμε είναι…»

Γενεθλίου: «Η ομάδα έδειξε αντίδραση – Αυτό που ζητάμε είναι…»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του πρώτου αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, η εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα έδειξε αντίδραση μετά την ήττα από την Πάφο, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Βλέπουμε τον επαναληπτικό και ελπίζουμε στο αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε. Σαφώς, αυτό που ζητάμε από την ομάδα, είναι να είναι ανεβασμένη και μαχητική, και να το συνδυάζει με καλό αποτέλεσμα.

Ευελπιστούμε ότι αυτό θα το πετύχουμε και βλέπουμε τη συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE