Γενεθλίου: «Η ομάδα έδειξε αντίδραση – Αυτό που ζητάμε είναι…»

Γενεθλίου: «Η ομάδα έδειξε αντίδραση – Αυτό που ζητάμε είναι…»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του πρώτου αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, η εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα έδειξε αντίδραση μετά την ήττα από την Πάφο, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Βλέπουμε τον επαναληπτικό και ελπίζουμε στο αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε. Σαφώς, αυτό που ζητάμε από την ομάδα, είναι να είναι ανεβασμένη και μαχητική, και να το συνδυάζει με καλό αποτέλεσμα.

Ευελπιστούμε ότι αυτό θα το πετύχουμε και βλέπουμε τη συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE