ΛΑΡΝΑΚΑ: «Ντου» της ΥΚΑΝ σε οικία 27χρονου – Χιλιάδες ευρώ και κρυμμένες ουσίες στο σπίτι του

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Ντου» της ΥΚΑΝ σε οικία 27χρονου – Χιλιάδες ευρώ και κρυμμένες ουσίες στο σπίτι του

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διεξήγαγαν την Τετάρτη 12/02 βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα στην οικία 27χρονου στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, σε χρηματοκιβώτιο ανευρέθηκε ένα νάιλον σακούλι, που περιείχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 18 περίπου γραμμαρίων, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό ύψους 30,840 ευρώ.

Επίσης, σε συρτάρι στην κουζίνα της οικίας, ανευρέθηκαν 4 κουτιά που περιείχαν 31 συνολικά αμπούλες, ενώ στο αυτοκίνητό του 27χρονου, ανευρέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE