Ίντερ: Στο στόχαστρο ο Πέδρο

Ίντερ: Στο στόχαστρο ο Πέδρο

Η ομάδα της Ίντερ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πέδρο της Μπαρτσελόνα, όπως σημειώνει η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport».

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επιθυμεί την απόκτηση του επιθετικού της «Μπάρτσα» και προγραμματίζει συνάντηση μαζί του για να τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα του Μιλάνο.

Το γεγονός ότι ο Πέδρο έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενισχύει το σενάριο να ψάξει για άλλο ποδοσφαιρικό σταθμό, αν και τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ο επιθετικός κοστολογείται από τους «μπλαουγκράνα» στα 18 εκατομμύρια ευρώ ενώ διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2016, κάτι που αποτελεί εμπόδιο στην Ίντερ. Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας ευελπιστούν πως θα διαπραγματευτούν με την Μπαρτσελόνα και θα βρεθεί η λύση.

Για την απόκτηση του Πέδρο ενδιαφέρεται και η Λίβερπουλ, από την στιγμή μάλιστα που ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE