Γιώτα Κουφαλίδου: Με εντυπωσιακό φόρεμα στην επιστροφή της στην παρουσίαση τηλεοπτικά

Γιώτα Κουφαλίδου: Με εντυπωσιακό φόρεμα στην επιστροφή της στην παρουσίαση τηλεοπτικά

Επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Τα γυρίσματα έγιναν την  Τετάρτη (12/2) στη Λεμεσό.

 

Η Γιωτα Κουφαλίδου παρουσίασε το Michalis Lazos Charity Show για τα 20χρόνα της Europa Donna. Μια λαμπερή βραδιά με Ηλία Βρεττό, κύπριες επώνυμες να κάνουν πασαρέλα αλλά και γνωστά μοντέλα, με δημιουργίες τόσο του Μιχάλη Λάζου όσο και με δημιουργίες απο τις φοιτήτριες της σχολής του.

Η Κύπρια παρουσιάστρια εμφανίστηκε με εντυπωσιακή δημιουργία απο το Μιχάλη Λάζο. Παραμυθένια και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Με νέο αέρα, ανανεωμένη και γεμάτη ζωντάνια...η Γιώτα επέστρεψε στον Alpha για την παρουσίαση του Show που σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.