Συναυλία με μελοποιημένη ποίηση Γιώργου Σεφέρη

Συναυλία με μελοποιημένη ποίηση Γιώργου Σεφέρη

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και ο Δήμος Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΜΕΡΕΣ ΣΕΦΕΡΗ», οργανώνουν τη Μουσική Συναυλία: «Μελοποιημένη ποίηση Γιώργου Σεφέρη» την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Νεάπολις στις 7:00 μ.μ.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, κύριος Χρίστος Ζαννέτος, υπό την αιγίδα του οποίου τελεί η εκδήλωση και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς.


Προλογίζει ο Καθηγητής Γιώργος Γεωργής, Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις.
Ερμηνεύουν: η Αθηνά Χαραλαμπίδου και ο Γιώργος Ελευθερίου.


Απαγγέλλουν: η Φωτιάνα Αντωνιάδη-Κωνσταντινίδη, η Αντιγόνη Γιαννίκου-Παπαδημητρίου και η Μαρία Χατζηιωάννου.
Παίζουν οι μουσικοί: Σάββας Ιγνατίου (πιάνο) και Κυριάκος Ποταμός (μπουζούκι).

Η είσοδος είναι ελεύθερη

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE