ΛΑΡΝΑΚΑ: «Ντου» στο σπίτι γνωστού προσώπου- Όπλα και σφαίρες στα χέρια των Αρχών- Θα εξεταστεί «αμαρτωλό» παρελθόν

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Ντου» στο σπίτι γνωστού προσώπου- Όπλα και σφαίρες στα χέρια των Αρχών- Θα εξεταστεί «αμαρτωλό» παρελθόν

Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λάρνακα μετά από «έφοδο» στην οικία γνωστού στις Αρχές προσώπου στο οποίο πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά το «ντου» ακολούθησε ο εντοπισμός οπλισμού (καλασνικοφ, πιστόλι και δύο περίστροφα) σε άριστη κατάσταση και έτοιμα προς χρήση, καθώς και σφαίρες και κουκούλα.

Ο οπλισμός που εντοπίστηκε αναμένεται να πάρει το δρόμο για τα εργαστήρια των διωκτικών Αρχών ώστε να διαπιστωθεί αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες στο πρόσφατο παρελθόν.

Η ενημέρωση από την Αστυνομία: Επιχείρηση της Αστυνομίας σε οικία στην επαρχία Λάρνακας (σήμερα το πρωί) – Εντοπίστηκε οπλισμός, αυτόματο όπλο, 2 περίστροφα, πιστόλι, αριθμός σφαιρών διαφόρων διαμετρημάτων, κουκούλες κα. Συνελήφθη 48χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE