Το σχόλιο του βοηθού του Αντόνε...

Το σχόλιο του βοηθού του Αντόνε...

«Είχαμε ηττηθεί από την Ανόρθωση με 3-1 και η διοίκηση ήταν αρκετά στεναχωρημένη.

Είναι αστείο όμως η απόλυση μας, αφού εξακολουθεί η ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή έξι αγώνες πριν το τέλος. Νομίζουν ότι με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας η ομάδα θα πάει καλύτερα».

«Για εμένα ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Είχαμε καλά αποτελέσματα. Σε 26 παιχνίδια κερδίσαμε τα 19, είχαμε τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Είχαμε καλά ποσοστά, αλλά αυτή ήταν η απόφαση της διοίκησης».

Το πιο πάνω σχόλιο έκανε ο Άντριαν Ιένσι, πρώην βοηθός προπονητή στον Απόλλωνα, μιλώντας σε ρουμάνικα ΜΜΕ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE