Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν η ηγεσία της ΚΟΠ, ο σύνδεσμος ποδοσφαιριστών, ο σύνδεσμος διαιτητών αλλά και ο σύνδεσμος προπονητών.
«Η σύσκεψη συγκλήθηκε ως συνέχεια της σύσκεψης της περασμένης Παρασκευής στο προεδρικό, όπου ο πρόεδρος εξέφρασε την βούληση της πολιτείας να καθαρίσει τον στάβλο του Αυγεία. Επανέλαβα σε όλους τους παρευρεθέντες, την βούληση της πολιτείας για να κάνουμε ότι απαιτείται για να πετύχουμε τα καίρια κτυπήματα σε οτιδήποτε σαθρό δημιουργεί προβλήματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ανταλλάξαμε απόψεις. Άκουσα με προσοχή τις εισηγήσεις, μίλησε και η Αστυνομία, η οποία με αφορμή την κινητικότητα που δημιουργήθηκε με τις συσκέψεις τότε που ήρθαν οι εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ αλλά πολύ περισσότερο την άμεση εμπλοκή του προέδρου της Δημοκρατίας, έχουμε μια πολύ μεγαλύτερη ροή πληροφοριών από διάφορους προς την Αστυνομία που θα βοηθήσουν να καταλήξουμε σε αποτελέσματα.
Πέρα από το νόμο των παρακολουθήσεων, ο μόνος άλλος τρόπος για να καταλήξουμε σε αξιόπιστα αποτελέσματα είναι να πείσουμε κόσμο να μιλήσει. Κάλεσα όλους τους συντελεστές του ποδοσφαίρου να μεταφέρουν την γνήσια θέληση της πολιτείας να μην σκεπάσει καμιά υπόθεση και πήρα διαβεβαίωση ότι θα το πράξουν και ότι θα συνεργαστούν μαζί μας στον μέγιστο δυνατό βαθμό για να πετύχουμε ότι αυτό που όλοι επιδιώκουμε. Καλώ όσους έχουν πληροφορίες για θέματα χειραγώγησης ή άλλης μορφής διαφθορά να δώσει πληροφορίες και θα γίνει ότι είναι δυνατό για να εξασφαλιστεί ανωνυμία και η ασφάλεια τους».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις