Ο Κυριάκος Κόκκινος πρώτος Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Κυριάκος Κόκκινος πρώτος Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ως Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, με ισχύ από την 1η Μαρτίου 2020.

 

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε τον διορισμό του κ. Κυριάκου Κόκκινου ως Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, με ισχύ από την 1η Μαρτίου 2020», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας.

Όπως σημειώνει, η ίδρυση του Υφυπουργείου συνιστά άλλη μια σημαντική μεταρρύθμιση που οδηγεί τη χώρα μας στη νέα ψηφιακή εποχή.

«Το Υφυπουργείο, ως κεντρικός φορέας συντονισμού και υλοποίησης πολιτικών που διέπουν την έρευνα, την καινοτομία, αλλά και την ψηφιακή πολιτική, αποτελούσε μια ανάγκη, η οποία πλέον γίνεται πραγματικότητα», προσθέτει.

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υφυπουργού θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2020, στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE