Διάψευση Foreign Office για απευθείας πτήσεις προς την κατεχόμενη Κύπρο

Διάψευση Foreign Office για απευθείας πτήσεις προς την κατεχόμενη Κύπρο

Aναληθή χαρακτηρίζει το Foreign Office τα δημοσιεύματα περί απόφασης του Μπόρις Τσόνσον για έναρξη άμεσων πτήσεων από την Βρετανία στα κατεχόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι ο "πρωθυπουργός" των ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ, σε επίσκεψή του στο Λονδίνο και δήλωσε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, όντας τουρκικής καταγωγής, έδωσε οδηγίες για απευθείας πτήσεις προς το παράνομο αεροδρόμιο των κατεχομένων. 


Όπως χαρακτηριστικά δηλώνεται, «τα δημοσιεύματα είναι αναληθή. Η θέση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει αλλάξει», όσον αφορά τα δημοσιεύματα του Τ/κ Τύπου και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού των κατεχομένων Ερσίν Τατάρ.

Ο Ερσίν Τατάρ ισχυρίστηκε ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπορίς Τζόνσον έδωσε οδηγίες να τεθεί στην ημερήσια διάταξη το θέμα των απευθείας πτήσεων με τα κατεχόμενα και πρόσθεσε ότι θα παρακολουθούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Κίπρις Πόστασι", μιλώντας σε εκπομπή της "Κίπρις Πόστασι TV" από το Λονδίνο, ο κ. Τατάρ είπε ότι έμαθε πως αποφοίτησε από το ίδιο κολέγιο με τον Βρετανό Υπουργό Εξωτερικών Ντομινίκ Ρααμπ, στον οποίο έστειλε μήνυμα μέσω κάποιων Άγγλων κατά τη διάρκεια των επαφών του στο Λονδίνο και την παρουσία του στο Cambridge.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE