Ανόρθωση: Έχει την ευκαιρία της...

Ανόρθωση: Έχει την ευκαιρία της...

Η νίκη επί του Απόλλωνα κράτησε «ζωντανή» την Ανόρθωση στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στην ομάδα της «Αμμοχώστου» θα κάνουν την μεγάλη προσπάθεια μέχρι το φινάλε και το κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Το γεγονός ότι η Ανόρθωση δίνει δύο εντός έδρας παιχνίδια στη σειρά μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει τις πιθανότητες της για να υλοποιήσει τον στόχο της.

Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι το «κλειδί» για το συγκρότημα του Αντρέ Πάους που θα αναμετρηθεί αρχικά με την ΑΕΚ και ακολούθως με τον ΑΠΟΕΛ. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ανόρθωση μετράει τρεις εντός έδρας ήττες την φετινή σεζόν, από Απόλλωνα, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Η διάθεση που έδειξε η ομάδα και η αντίδραση, στο ματς με τον Απόλλωνα, έχει γεμίσει τον κόσμο με αισιοδοξία. Πέρασε δύσκολα η Ανόρθωση, ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς αλλά δείχνει πως έχει ακόμη δυνάμεις να κυνηγήσει τους στόχους της.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE