ΚΥΠΡΟΣ: Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 20ης αγωνιστικής

ΚΥΠΡΟΣ: Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 20ης αγωνιστικής

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Cyta και το ενδιαφέρον, όσον αφορά την κατάταξη των ομάδων βρίσκεται στα ύψη. 

Τα πάντα είναι ρευστά όσον αφορά τον όμιλο που θα συμμετάσχουν οι ομάδες στη Β’ φάση, αφού, με τα σημερινά βαθμολογικά δεδομένα, τέσσερις ομάδες διεκδικούν δύο θέσεις στην πρώτη εξάδα. Μικρές είναι οι διαφορές και στη διεκδίκηση των υπόλοιπων θέσεων, είτε στα ψηλά είτε στα χαμηλά της βαθμολογίας και το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Η αγωνιστική δράση στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος αρχίζει σήμερα Παρασκευή με τον αγώνα του Εθνικού Άχνας με τον Ολυμπιακό. Ντέρμπι το Σάββατο στο ΓΣΠ με το ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται τον Απόλλωνα ενώ το ίδιο αμφίρροπη αναμένεται και η αναμέτρηση της Ένωσης με την Πάφο.

Ντέρμπι και την Κυριακή με τη δεύτερη στη βαθμολογία Ομόνοια να αγωνίζεται στην έδρα της ΑΕΛ και την πρωτοπόρο Ανόρθωση να υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου
19:00 Εθνικός Άχνας – Ολυμπιακός
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου
17:00
 ΑΠΟΕΛ – Απόλλων
19:00 Ε.Ν. Παραλιμνίου – Πάφος F.C.
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου
17:00
 ΑΕΛ – Ομόνοια
17:00 Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα
17:00 Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΕΚ
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE