ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 37χρονου - Παθολογικά αίτια πίσω απο το χαμό του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 37χρονου - Παθολογικά αίτια πίσω απο το χαμό του

Σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας,  Ιωάννη Γιωρκάτζη, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα , ο θάνατος του 37χρόνου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Του Στέλιου Στυλιανού

Όπως σας ενημέρωσε το ThemaOnline, η Αστυνομία έλαβε σχετική πληροφόρηση για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια λίγο πριν τις 08:40, όταν και μεταδώσαμε την τραγική είδηση. 

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια, (πιθανόν απο διάτρηση στομάχου)  ωστόσο τα ακριβή αιτία του χαμού του 37χρονου θα φανερωθούν στην νεκροτομή που ορίστηκε το Σάββατο (15/2).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE