Πόρισμα Μεταξά: Στον γενικό εισαγγελέα η έκθεση του Προέδρου της Αρχής

Πόρισμα Μεταξά: Στον γενικό εισαγγελέα  η έκθεση του Προέδρου της Αρχής

Στον γενικό εισαγγελέα αναμένεται να φτάσουν την Παρασκευή (14/02), η έκθεση του Προέδρου της Αρχής αλλά και το πόρισμα των ποινικών ανακριτών σχετικά με τους ισχυρισμούς κατά μελών της Αστυνομίας για τα πρόσωπα του Μεταξά.  

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής διερεύνησης κ. Ανδρέα Πασχαλίδη οι ποινικοί ανακριτές ταξινομούν το αποδεικτικό υλικό με το πόρισμα της ανεξάρτητης αρχής από την Πέμπτη (13/02), για να αποσταλεί στο γενικό εισαγγελέα εντός της ημέρας (Παρασκευή 14/02).

Όπως αναφέρει ο κ. Πασχαλίδης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Ενημέρωση τώρα» έχει γίνει έρευνα για το πόρισμα με όλες τις απαντήσεις και ο γενικός εισαγγελέας θα μελετήσει το υλικό και θα λάβει τις ανάλογες αποφάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE