Σχεδόν 100 χιλιάδες ο πλυθυσμός στην κατεχόμενη Κερύνεια

Σχεδόν 100 χιλιάδες ο πλυθυσμός στην κατεχόμενη Κερύνεια

Απογραφή πληθυσμού ζήτησε να γίνει ο «δήμαρχος»  της κατεχόμενης Κερύνειας

Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Χαλκίν Σεσί" σε σημερινό (14/2) της δημοσίευμα προβάλλει δηλώσεις του "δημάρχου" της κατεχόμενης Κερύνειας Νιντάϊ Γκιούνγκιουρντου σχετικά με τον πληθυσμό της κατεχόμενης πόλης, σύμφωνα με τον οποίο ο πληθυσμός ανέρχεται σχεδόν σε 100 ενώ ζήτησε να διεξαχθεί απογραφή πληθυσμού.

Ο «δήμαρχος» προέβη στις δηλώσεις αυτές κατά την διάρκεια επίσκεψης του «αντιπροέδρου» της "βουλής" Ζορλού Τορέ στην Κερύνεια.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE