ΛΕΜΕΣΟΣ: O Σάββας Σάββα έχασε τη ζωή του στο τιμόνι –Αγωνιώδεις οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν

ΛΕΜΕΣΟΣ: O Σάββας Σάββα έχασε τη ζωή του στο τιμόνι –Αγωνιώδεις οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν

Έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, ενώ οδηγούσε σε κεντρικό σημείο της Λεμεσού…

Ο λόγος για 52χρονο, ο οποίος ενώ κατευθυνόταν στα φανάρια τροχαίας της Αγίας Σοφίας γύρω στις 11:00 το πρωί (14/02) έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να κτυπήσει σε πινακίδα των δημοσίων έργων.

Άνθρωποι που ήταν στο σημείο την ώρα που σημειώθηκε το τροχαίο, έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του και έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες να τον επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα.

Όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του.

Ο θανών είναι ο 52χρονος Σάββα Σάββα. Η Αστυνομία έχει ενημερώσει τους οικείους του και γι΄ αυτό προβαίνουμε στη δημοσιοποίηση του ονόματός του.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE