Κινείται νομικά κατά οπαδών της η Λεβερκούζεν

Κινείται νομικά κατά οπαδών της η Λεβερκούζεν

Δεν αφήνει να περάσει απαρατήρητο η διοίκηση τη Λεβερκούζεν το περιστατικό με το πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα με την Ατλέτικο που έφερε στον σύλλογο πρόστιμο 20 χιλιάδες Ευρώ.

Η διοίκηση του συλλόγου του Λεβερκούζεν  κοινοποίησε ότι σκοπεύει στη συνεχεία να στραφεί νομικά εναντίον τους και να το καταβάλλουν αυτοί το πρόστιμο . «Η Μπάγερ αξιολογεί τα έγγραφα και θα προσπαθήσει να εντοπίσει τους υπεύθυνους, προκειμένου να τους καταλογίσει την ευθύνη για την αποζημίωση»  αναφέρει η ανακοίνωση της Λεβερκούζεν που στο εν λόγω παιχνίδι είχε επικρατήσει 1-0 αλλά ηττήθηκε στο 2ο ματς στη Μαδρίτη με το ίδιο σκορ και αποκλείστηκε στη ρουλέτα των πέναλτι με 3-2.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE