ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Όλα ΜΗΔΕΝ στο Δασάκι…

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Όλα ΜΗΔΕΝ στο Δασάκι…

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο Δασάκι, στο παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι.

Το πρώτο μέρος κύλησε στην… απόλυτη μετριότητα, με μόλις δύο καλές φάσεις, μία για κάθε ομάδα, πολλά λάθη εκατέρωθεν, αρκετά φάουλ και δυνατές μονομαχίες.

Ο Εθνικός ήταν καλύτερος στο πρώτο τέταρτο, όπου είχε την κατοχή της μπάλας και έλεγχε το ρυθμό, αλλά μετά ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και σταδιακά ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας καλή κυκλοφορία μπάλας κατά διαστήματα, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία, πέρα από την κεφαλιά του Ψάλτη στο 44΄ που κατέληξε άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν επίσης μία καλή στιγμή, μόλις στο 3΄ με την κεφαλιά του Μαρκόφσκι, σε ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο που θα… ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE