ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Δεν έγινε μέσα στο γραφείο μου η λήψη αυτού του βίντεο

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Δεν έγινε μέσα στο γραφείο μου η λήψη αυτού του βίντεο

Με έντονο ύφος καταθέτει την δική του γνώμη ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης, για το βίντεο που έχει διαρρεύσει στο ΜΜΕ, βρισκόμενος στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

Του Γιώργου Τάττη


Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, το βίντεο «έγινε από το διπλανό γραφείο. Δεν έγινε μέσα στο γραφείο μου η λήψη αυτή του βίντεο, το οποίο λήφθηκε παράνομα και με τρόπο δόλιο».


Συνεχίζοντας τις κατηγορίες, αναρωτιέται γιατί ο κ. Σιζόπουλος δεν καταθέτει τα στοιχεία τα οποία έλεγε ότι κατείχε τόσο καιρό και τα κατέθεσε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο; Γιατί δεν μας λέει σε ποιες αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα έστειλε; Ή είναι και αυτά στην σφαίρα της αοριστολογίας στην οποία προβαίνει τις τελευταίες μέρες ο κ. Σιζόπουλος;


Ερωτούμενος για τις δηλώσεις του περί εγκληματικής οργάνωσης, απαντάει ότι αυτός και η ομάδα του είναι έτοιμοι να καταθέσουν ανά πάσα στιγμή τα περί εγκληματικής οργάνωσης. Εξάλλου, αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν έρθει εις γνώση της ομάδας. Τα δήθεν στοιχεία που έχουν προκύψει είναι με παραβίαση ιδιωτικής ζωής και προσωπικών δεδομένων. Ακόμη και το βίντεο είναι σαφέστατα προϊόν εγκληματικής οργάνωσης, όπως καταληκτικά σημειώνει.

Σε ερώτηση από την δημοσιογράφο, εάν υπάρχουν υποψίες για παρακολούθηση αυτού και της ομάδας του, ο κ. Παπαδάκης δηλώνει ότι βεβαίως υπάρχουν υποψίες. Υπενθυμίζει μάλιστα ότι και ο κ. Κωστής Ευσταθίου ανέφερε πριν λίγο καιρό ότι πιθανόν όλα τα κόμματα να έχουν μηχανισμούς παρακολούθησης τηλεφώνων. Στο τέλος, δηλώνει ρητά ότι «έπρεπε να κληθεί από την αστυνομία για κατάθεση».

Ο Δημήτρης Παπαδάκης πιστεύει ότι, ότι δεν πέτυχαν στις Ευρωεκλογές ο κ. Σιζόπουλος και η παρέα του επιχείρησαν να το εφαρμόσουν με ένα σχέδιο Β την επομένη των εκλογών. Δεν είναι τυχαίο ότι το βίντεο λήφθηκε στις 26 Ιουνίου, ένα μήνα μετά τις εκλογές. Ο στόχος ήταν να εξαλειφθεί η πολιτική μου παρουσία από την ΕΔΕΚ, όπως χαρακτηριστικά συμπληρώνει.


Συνεχίζοντας, δηλώνει εκ νέου ότι υποστήριζε από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε μπροστά του η συμφωνία ότι ήταν παράνομη. «Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι μιλούσαμε για μια στημένη διαδικασία. Γνωρίζαμε όλοι το τέλος. Γι‘ αυτό και δεν εκπλαγήκαμε και με την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου», λέει.

Σε ερώτηση για το εάν ο πρωταγωνιστής του βίντεο είναι ο αστυνομικός του προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου, απάντησε ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην αναγνώριση και στην ταυτοποίηση του προσώπου στο βίντεο.

Εν τούτοις, υποστηρίζει ότι η αστυνομία έπρεπε να ζητήσει το υλικό που κατείχε το Πειθαρχικό Συμβούλιο και διερωτάται γιατί δεν το έπραξε.
Επί τούτου, έχουν ήδη αποστείλει οι δικηγόροι του επιστολές στον Γενικό Εισαγγελέα και στον Αρχηγό της Αστυνομίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Με τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε συνέντευξή του στο «T» αναλύει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Σημειώνει πως με την εφαρμογή του ΓεΣΥ στόχος του υπουργείου του, είναι να μην παρέχει πλέον υπηρεσίες και να επικεντρωθεί στην χάραξη και άσκηση πολιτικών, στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top