ΜΑΤΣΑΡΑ στο «Μεστάγια», αλλά χωρίς νικητή – ΒΙΝΤΕΟ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)
15.02.2020 - 06:00
Παρά το ότι δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση, Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης προσέφεραν θέαμα στο «Μεστάγια» μένοντας στο 2-2 στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής.
Δεν είναι στα καλύτερα τους, αλλά Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφεραν να διαμορφώσουν μια ματσάρα στο «Μεστάγια», στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής.
Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με σκορ 2-2, με τους «ροχιμπλάνκος» να προηγούνται δύο φορές, αλλά στο τέλος οι «νυχτερίδες» έφτασαν πολύ πιο κοντά στο τρίποντο, αλλά ο Όμπλακ για ακόμα μία φορά έσωσε τον Ντιέγκο Σιμεόνε.
Οι Μαδριλένοι στο 15’ με τον Γιορέντε άνοιξαν το σκορ, με τον Γκάμπριελ Παουλίστα να χρίζεται σκόρερ στο 40’ για το 1-1, αλλά η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση.
Ο Τόμας Παρτέι έπιασε στον ύπνο τους γηπεδούχους και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το 1-2.
Η Βαλένθια ξαναβρήκε την απάντηση, αυτή τη φορά στο 59’, με τον Κοντογκμπιά να κάνει το 2-2, αλλά μέχρι εκεί.
Η ομάδα του Θελάδες πίεσε για την πλήρη ανατροπή, ωστόσο ο Σλοβένος γκολκίπερ και κορυφαίος στην Primera είχε τις απαντήσεις σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες των «νυχτερίδων».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Primera:
Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.