ΠΑΦΟΣ: Καυγάς 35χρονου με ομοεθνείς του - Πολλά παράπονα από τους κατοίκους της Γεροσκήπου

ΠΑΦΟΣ: Καυγάς 35χρονου με ομοεθνείς του - Πολλά παράπονα από τους κατοίκους της Γεροσκήπου

Στην σύλληψη 35χρονου  αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση  καυγά πριν από λίγες μέρες  στην πλατεία Γεροσκήπου με ομοεθνείς του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 35χρονος που κατάγεται από την Βουλγαρία  είναι αυτά της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής.

Ανακρινόμενος ο 35χρονος ανέφερε στην Αστυνομία ότι συγκρούσθηκε με τους ομοεθνείς του για προσωπικές διαφορές.

Οι εξετάσεις για το επεισόδιο συνεχίζονται.

Η Αστυνομία Πάφου επισημαίνει πως δέχεται πολλά παράπονα από κατοίκους της περιοχής για συχνούς καυγάδες μεταξύ αλλοδαπών μετά κυρίως από κατανάλωση αλκοόλ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".

BEST OF TOTHEMAONLINE